ניר ישראלי נ' מוטי כהן החזקות בע"מ

: | גרסת הדפסה
תע"א
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
4851-10
6.2.2011
בפני :
חנה טרכטינגוט

- נגד -
:
ניר ישראלי ע"י ב"כ עו"ד דב ארבל
:
מוטי כהן א חזקות בע"מ
החלטה

החלטה

1.בישיבת קדם המשפט נודע כי התובע הגיש בקשה לתיקון כתב התביעה ביום 31.8.10, בקשה אשר בטעות לא נסרקה, ולפיכך לא ניתנה בה החלטה.

2.הנתבעת הגיבה על הבקשה ביום 9.1.10.

3.לאחר שעיינתי בבקשה ובתגובה, לאור המועד בו הוגשה הבקשה, ולאור מגמת בתי הדין לעבודה להתיר תיקון כתב התביעה, אני מתירה לתובע לתקן את כתב התביעה וכתב התביעה המתוקן מתקבל לתיק.

הנתבעת תגיש כתב הגנה מתוקן עד ליום 6.3.11.

כמו כן ניתנת בזאת רשות לנתבעת לתקן את כתב התביעה שכנגד, תוך המועד להגשת כתב הגנה.

4.מועדי הגשת התצהירים ידחו באופן שתצהירי התובע יוגשו עד ליום 15.4.11 ותצהירי הנתבעת תוך 45 ימים מקבלת תצהירי התובע.

5.התיק יקבע להוכחות בפני מותב.

6.חקירה נגדית של עדי התובע לא תעלה על שעה וחצי.

חקירה נגדית של עדי הנתבעת (לרבות חקירה ראשית של מר ויצמן) לא תעלה אף היא על שעה וחצי.

5.התובע ישלם לנתבעת הוצאות בגין הבקשה בסך של 2,500 ₪ וזאת תוך 30 ימים.

ניתנה היום, ב' אדר א תשע"א, 06 פברואר 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>